dilluns, 19 de juliol del 2010

TERAPIES ALTERNATIVES 3

Avui m’agradaria parlar sobre algunes patologies concretes, en les que les teràpies alternatives han resultat ser més efectives i en les que a través de la meva experiència del últims dotze anys he tingut la ocasió de tractar em més freqüència.

La Fibromialgia, que se està estenent massa ràpidament sobretot en dones d’entre 30 i 40 anys, és una de les que més resposta ha tingut, tan es així que l’associació de afectats de fibromialgia col·labora estretament amb professionals del Shiatsu a la vista del èxits obtinguts. En tots els tractaments que he fet, les molèsties i el dolor han desaparegut, s’ha recuperat el son i el descans d’aquells que no podien, la majoria s’ha incorporat de nou al camp laboral i algunes han deixat totalment la medicació per no necessitar-la i per voluntat pròpia, en quasi tots els casos acompanyats també d’un canvi d’actitud de no estar sempre al servei dels altres de una manera exagerada i oblidar-se excessivament de un mateix. Combinant Shiatsu, Reflexo, mobilitzacions i potenciant la energia del Fetge, Vesícula i Ronyó i tractant alguns punts de digitopuntura, els resultats son espectaculars.



També en les depressions, la meva experiència ha estat sorprenent, estem parlant aquí de depressions importants en tractament psiquiàtric i medicació.
Una altre plaga que també sembla que va a més, tractaments de crisis d’ansietat, d’angoixa o estrès. En el cas de les depressions podem observar una gran davallada d’energia en els dos costats del cos, com també de la reserva de essència del Ronyó. Un boqueix molt fort al plexe solar i esgotament energètic a l’alçada del sacre i baix ventre. Tensió al coll per la saturació de nervi Vago i descompensació cerebral dels neurotransmissors. La resposta del tractament energètic es lenta però segura, només cal anar despertant el potencial energètic que resta amagat en algunes parts del cos. El recolzament de l’entorn en aquets casos també es important per una evolució més ràpida.

En altres patologies cròniques com artrosis, poliartritis, reumes o hemiplegies les respostes als tractaments alternatius també són importants, i no és que haguem descobert res de nou, són tractaments que des de fa segles han demostrat la seva eficàcia. És la experiència de la humanitat. En tots els casos de problemes articulars a on hi ha lligaments, tendons i articulacions implicades, serà basic tractar l’energia del Fetge i Vesícula com també treballar suaus mobilitzacions per anar despertant l´autocuració. Evitarem com es lògic tractar directament zones inflamades, però sempre podrem treballar els meridians i les zones reflexes que les alimenten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada