Benvinguts/Bienvenidos


Català:

TERÀPIES ZEN


TERÀPIES NATURALS, TERÀPIES ALTERNATIVES I TERÀPIES HOLÍSTIQUES

BARCELONA I VIC

JAUME TEBÉ

Benvinguts al meu espai web.

En aquest espai us ofereixo la meva experiència i els meus serveis com a terapeuta alternatiu a Barcelona i Vic. I també com a mestre de Shiatsu i reflexologia Zen, auto-massatge i creació de mandalas.

A Barcelona tinc consulta en diversos centres de teràpies naturals, i a Vic el meu propi centre que es diu Espai Hikari. Podeu ampliar aquesta informació en l’ apartat de teràpies o bé trucant directament al telèfon de contacte: 629 530 835.

Imparteixo cursos professionals de Shiatsu i reflexologia en escoles acreditades de Barcelona i Vic. També ofereixo tallers d'iniciació al Shiatsu, Reflexo, Auto-massatge i de Mandalas en centres cívics i associacions de les dues ciutats. Per més informació, clicar cursos o truqueu al telèfon de contacte.

Estic integrant la pràctica Zen en la vida quotidiana i familiar, en el caminar, en escoltar, en respirar i en la meva feina com terapeuta i mestre.
El Zen es un camí per transformar la nostra vida en una autèntica experiència.
Per més informació sobre aquesta pràctica clicar Zen.

Una abraçada de cor a cor,


Castellano:


TERAPIAS ZEN


TERAPIAS NATURALES. TERAPIAS ALTERNATIVAS. TERAPIA HOLISTICA
BARCELONA y VIC

JAUME TEBÉ

Bienvenidos a mi Web personal.

En este espacio os ofrezco mi experiencia y mis servicios como terapeuta alternativo en Barcelona y Vic y también como maestro de Shiatsu y reflexología Zen, auto-masaje y creación de Mandalas.

En Barcelona tengo consulta en varios centros de Terapias naturales y en Vic en mi propio centro Espai Hikari. Podéis ampliar esta información en el apartado de terapias o bien llamándome directamente al 629 530 835.

Doy Cursos Profesionales Shiatsu y reflexología en varias escuelas acreditadas de Barcelona y Vic y también talleres de iniciación al Shiatsu, Reflexo, Auto-masaje y de Mandalas en Centros Cívicos de ambas ciudades. Para más información pulsar cursos o llamar al teléfono anterior.

Estoy integrando el Zen en mi vida cotidiana y familiar, en el andar, escuchar, respirar, en mi trabajo de terapeuta y de maestro.
El Zen es un camino para convertir nuestra vida en una Autentica Experiencia.
Para más información sobre esta práctica pulsar Zen.

Un abrazo de corazón a corazón.

Jaume Tebé