dilluns, 19 de juliol del 2010

TERAPIA ALTERNATIVA

Mols de els pacients que venen a la meva consulta em demanen una ajuda que no han trobat en la medicina convencional.
Actualment hi han centenars d'infermetats de les que es desconeix l'origen i el tractament.

M'han arribat varis pacients em problemes de vertígens, desequilibris i mareigs, mols cops relacionats amb cervicals, el cervellet i l'oïda interna, i la resposta al tractament, en la majoria de casos a estat un èxit.



Mols pacients amb problemes d'ansietat i estres que volen evitar de prendre una medicació rigorosa, en la majoria de casos el desbloqueig del plexe i diafragma i un tractament especific es nota un canvi progressiu.

Forces pacients també amb diferents estats de nervis, pors i depressions de diferents nivells, dependents durant molt de temps de una medicació forta, han experimentat canvis visibles, alguns d'ell a curt plaç i d'altres a mixt o llarg plaç, poden deixar poc a poc la medicació que prenien.

L'insomni es també un altre símptoma mol estes, especialment a partir d'una certa edat. També aquí la teràpia que aplico es mol especifica i efectiva. En la majoria de casos podem deixar progressivament la medicació.

També hi ha un percentatge important de tractaments relacionats amb patologies cròniques com fibromialgia, fatiga crònica, artrosis, Reynolds i moltes d'altres, en que la gent intenta trobar respostes i millora en les teràpies alternatives, ja que no les troba en la medicina convencional. Aquí els resultats son diferents depenent mol de l'actitud i les ganes de millorar de cada pacient.

També m'arribam un percentatge important de tractaments estructurals, problemes d'espatlles, maluc, columna, genolls i turmells, a cops operacions mal realitzades, o bé que no obtenen resultats amb tractaments de fisioteràpia o recuperació. Avui dia les teràpies alternatives han avançat mol amb tècniques com la osteopatia, crano-sacral, quiropràctics, shiatsu, kine, donant una resposta energètica diferent de la tradicional.

Problemes digestius, estrenyiment crònic, colon irritable, també tenen una relació psicosomàtica important. També aquí s'obtenen sorprenents resultats a curt, mixt i llarg plaç.

Amb tot això no vull dir que la medicina oficial sigui un fracas, si no que en alguns casos el fet de tractar algun símptoma i patologies de diferents maneres o amb tècniques diferents, obra una via a altres possibles solucions que en molts casos, ha sigut una bona solució.

Son dos camins amb tècniques diferents que no tenen per que estar oposades i que referix a la salut personal de cada un es poden molt bé complementar. Si mes no, així o entenen el quaranta per cent de la població europea inclòs Catalunya que utilitzant amb normalitat les te rapies alternatives com un bon complement de la seva salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada