dilluns, 19 de juliol del 2010

RECUPERAR EL BENESTAR I LA VITALITAT


Vivim envoltats de comoditats, lo que anomenem societat del benestar. Premen un botó podem tindre la casa calenta, fer un cafè o escalfar un àpat.

Qualsevol desitj o caprici es relativament fàcil de aconseguir. Ningú voldria tornar a viure com en el temps dels nostres avis.



Tanmateix i paradoxalment no ens sentim mai satisfets. Sembla que aquesta gran ombra de sentir-nos sols, aïllats, tristos, pors, inseguretats, insatisfacció, buidor... ens persegueixen gairebé a tots.
Vivim en una societat en la que estem desbordats, per les impressions, les exigències, les urgències, els reptes que ens planteja tot el que ens envolta.

Preocupacions, problemes, pensar constantment en com resoldre les situacions ens crea malestar i tensió
Sempre avocats cap a fora en una actitud més de lluita que no pas de presencia i calma.

Tots enyorem una sensació important però que no sabem ben bé el que es potser un benestar profund, la nostra presencia autentica en el present, confiar en la vida, sense importar-nos gens el que pugui pasar en el futur (sempre que la actitud sigui la correcta). Recuperar l’alegria natural que neix del benestar profund.

En definitiva retrobar lo més autèntic de nosaltres mateixos i dels altres.
El shiatsu zen i la reflexo zen poden ajudar mol en aquest procés de tornada a casa. A través del massatge d´Anpuku realitzat en el ventre connectem em les nostres emocions més profundes alliberant moltes tensions i bloquejos que poc a poc s’aniran desprenent del nostre cos, aclarint la ment, un procés per recuperar l’alegria i el plaer de viure plenament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada