dijous, 15 de juliol del 2010

COMBINANT TERAPIES NATURALS MANUALS

He comprovat al llarg dels quinze anys dエexperiència com a terapeuta profesional que combinant en un mateix tractament diferentes terapies manuals els resultats aconseguits son més rapids i permamnents.

Cada client es un univers propi, en un moment determinat, per el que cada tractament és unic i especific.





Utilitzo les meves mans, dits, peus, colzes i genolls, per presionar, friccionar, movilitzar, estirar i massetjar, totes les zones i punts importants del cos.

Crani, coll, cervicals, hombros. omoplats i braços, estan mol relacionats en la comunicació amb els demés, amb el cansament i la claretat mental.

Treballant esquena, columna i torax podem potenciar el coratge, valor, estat d?anim i la conciencia d'un mateix, lliberant els sentiments de tristesa, soletat, ansietat i impaciencia.

Els diferents massatges orientals al ventra, van mol bé per regular i armonitzar tots els organs estomac, melsa ronyons etc. alliberant la rabia, frustració, insatisfacció, obsesió, preocupacions, pors, angoixa i ens ajudaran a confiar, ser generosos i flexibles, encaixar bé les situacions i a fruir de la vida.

Caderes, cames i peus, estan relacionades especialment amb el suport energetic i vital, el moviment i la direcció.

A la planta dels peus igual que en el palmell de la má, tenim reflectides totes les parts del cos. Un massatge profunt en aquestes zones produeix una resposta energetica a tot el cos i de la ment.

En aquest tractament també combino els punts de l?acupuntura fen presions amb els dits i els meridians d?energía que circulan per tot el cos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada