dimecres, 21 de juliol del 2010

VIURE EL PRESENT



Viure el Present en majúscules, es un camí cap a la autenticitat d’experimentar totes las coses i situacions tal com son. Des de una mirada neta que neix del silenci i s’obra cap a fora. Escoltant sense presa i sense pausa, sense prejudicis,sense diàlegs interns.

Per aconseguir una mirada serena, atenta, confident que capti clarament lo autèntic de cada moment, cal tindre el cap lo mes calmat possible, treballant el silenci interior, posant la nostra atenció i consciencia més en lo que estem experimentant que no pas en les nostres idees i diàlegs interns.


Lo que esta ple no pot rebre, ja no hi cap res mes. Si tenim la consciencia i els pensaments ocupats sempre en el futur, preocupacions, preses, impaciència o en el passat, insatisfacció, frustració, ràbia,ferides, no ens permetrà mai gaudir plenament de lo sagrat de cada moment, de cada experiència.

La practica del silenci, de la respiració i d’alguns exercicis sencills d´automassatge, ens ajudarà a posar la consciencia en el cos, primer pas per aconseguir escoltar i començar a gaudir de la riquesa de lo verdader de cada instant, inclús en las situacions aparentment adverses.

Poc a poc anirem entrant en un mon en el que de fet ja hi érem submergits però en el que no veiem matisos i colors; on tot estava oposat, enfrontat i que ara sens manifesta com brillant i unitari, em sentit.

Aquest es un pas important per viure des de el cor, respirant fondo, amb la ment oberta i tolerant, i amb una visió objectiva i compassiva, sentint la unitat i la llum que respira lo verdader de cada ser i situació.

Llavors la vida esdevé mes clara, mes neta, mes autentica i ens permet desfruitar amb molta mes plenitud la immensitat de tot lo que ens envolta i succeeix.
Implicarse en aquest somni personal es important pera aconseguir la maduresa en la vida quotidiana, per gaudir i està despert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada