dijous, 15 de juliol del 2010

MASSATGE FET AMB ELS PEUS

És un massatge únic i diferent a tots els massatges coneguts. Originari de Japó i del sur de l’Índia Kerala anomenat Chavitti Uzhichil, es un autèntic viatge de sensacions, molt agradable de rebre i gens dolorós.

Únic també per la seva potència, profunditat i efectes terapèutics.
No té cap risc, si és fet per un bon professional, diplomat i
amb experiència.

Especialment actua sobre el rec sanguini, activen la circulació, regenera els teixits eliminant el greix i la cel·lulitis molt més ràpidament que altres tractaments, de fet la intensitat i efectes del massatge amb els peus equival a tres massatges convencionals
i no és indicat fer-ne mes d’un a la setmana.



Aquest massatge es realitza utilitzant única i exclusivament els peus del terapeuta per tot el cos del receptor: peus, cames, glutis, cadera, esquena, braços, escàpules i espatlles.
Es treballa dempeus sobre el client en una camilla molt baixa i amb baranes, utilitzant tot el pes del terapeuta que mitjançant els seus moviments de peus, cames, malucs i desplaçament del seu cos, pressiona, movilitza, fricciona i desbloqueja cadasquna de les parts del cos i en especial les parts que ell detecti que estan més afectades o contracturades.

Les aplicacions més freqüents són els problemes de circulació, cel.lulitis, cames pesades, mals d’esquena, contractures, tensions, estress, nervis, males postures, insomni i males digestions.

Aquest tractament s´adapta a cada pacient segons les necessitats i l´edat.

Recomenat des dels 14 fins els 65 anys i per totes les constitucions.

Hi ha terapeutes professionals a Barcelona, València, Tarragona, Girona i a Vic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada